- másolat
Magyarorszag_szep_7
Víz, idő, környezet 3.0 - másolat
Magyarorszag_szep_8
Magyarorszag_szep_6 - másolat
1920x400_kultura - másolat - másolat - másolat
1920x400_Magyarorszag szep - másolat - másolat - másolat
Víz, Idő, Környezet 2.0 - másolat - másolat
1920x400_Bauder_webinarium.jpeg - másolat
Bauder_2023
previous arrow
next arrow

Magyarország szép 4.0 – Föld, múlt, jövő „Barangolás” Magyarország meghatározó épületei között

450x300 webinarium Mo szep

Magyarország szép 4.0 – Föld, múlt, jövő
„Barangolás” Magyarország meghatározó épületei között

Időtartam: kb. 6,5 óra előadás

MÉK: 2 pont (2023/49) (korábban: 2022/33)
 
A Magyar Állami Opera – A komáromi Csillag Erőd és I. Rákóczi György ágyúöntő műhelye Sárospatakon - A füzérradványi Károlyi-kastély – A soproni Média Értési Központ - A Gyulai Almásy-kastély – A debreceni Forest Offices Debrecen és a debreceni Innovációs Központ – A kaposvári négycsillagos szálloda - Az élhető Acélváros

Népszerű sorozatunk negyedik állomásán a „Föld, múlt, jövő” hármasa köré építve szemlézzük Magyarország meghatározó épületeit, amelyek kiemelkedő építészeti teljesítmények és a környezetükre is nagy hatást gyakorolnak.

A 2022. március 5-én rögzített előadások fő fókusza ismét olyan itthoni épületek (elsősorban közintézmények, kulturális intézmények) bemutatása, amelyek meghatározzák a környezetüket.

A Magyar Állami Opera felújítása, műemlékek, történelmi emlékhelyek megújulása, látogatóközpontok és jövőbe mutató tudományos és innovációs központok, csúcskategóriás irodaház és önkormányzati beruházásban épülő szálloda is szerepel a programban.

Ezúttal Bordás Péter, Csonka Pál éremmel kitüntetett okl. építészmérnök, vezető tervező, B. Szabó Veronika, okl. építészmérnök, vezető tervező, Földes László, Ybl- és Pro Architectura díjas építész, Lenzsér Péter DLA, okl. építészmérnök, Mányi István, Ybl-díjas építész, Szunyogh László Zoltán, Miskolc város főépítésze, Vezér Dávid, okl. építészmérnök és Zoboki Gábor DLA habil. Kossuth-díjas építész, egyetemi tanár (ZDA-Zoboki Építésziroda) a túravezetőink.

Az alkalmazástechnikai előadások szintén konkrét példák segítségével csatlakoznak a Föld, múlt, jövő” hármasa köré. Bakos Ferenc, alkalmazástechnikai vezető (Murexin), Engel-Ziegler György, kereskedelmi vezető (Aereco), Forró Sándor, építész szaktanácsadó, projekt-manager (PREFA), Hargitai Zsolt, építészmérnök (Roto), Kocsis Lajos, értékesítési vezető (GEALAN), Németh Árpád András, okl. építőmérnök, mérnök szaktanácsadó (GUARDIAN Glass) nyújtanak hasznos tudásanyagot a résztvevőknek.

A továbbképzés 2023. december 31-ig végezhető el.

FIGYELEM, FONTOS TÁJÉKOZTATÁS!

A 2023. február 3-án megjelent MÉK Továbbképzési Szakértői Testület új szabályzata értelmében a Magyarország szép sorozat (3.0, 4.0, 5.0) képzéseit újra akkredtálttatuk. Kérjük, aki már elvégezte a 2022/33-as sorszámon a Magyarország szép 4.0 képzést, ne végezze el még egyszer, mert a kamara nem fogja azt elfogadni. 
Köszönjük megértésüket!

A KÉPZÉS ELVÉGZÉSÉNEK FOLYAMATA ÉS FELTÉTELEI

A szakmai továbbképzés előadásainak megtekintése és akár az ellenőrző teszt kitöltése továbbra is ingyenes.

Utóbbi tudáspróbát ajánljuk hallgatók számára is!

2022. január 28-tól KREDITPONT MEGSZERZÉSE, A SZAKMAI TOVÁBBKÉPZÉS ELVÉGZÉSÉT IGAZOLÓ DOKUMENTUM KIÁLLÍTÁSA, A SIKERES TESZTKITÖLTÉS ÉS A RÉSZVÉTELI DÍJ BEFIZETÉSE UTÁN TÖRTÉNK.

 

A részvételi díj minden webinárium formájában elvégezhető képzésünk esetén 2022. augusztus 1-jétől bruttó 3000,- Ft (2 362 Ft+ÁFA).

 

Továbbképzési pont igénylése esetén, kérjük regisztráljon és hozza létre fiókját az alábbi linken: 

200X99 REG

A regisztrációt követően a jövőben nyomon tudja követni az Ön által már elvégzett képzéseket és fiókjába belépve egyszerűen tud jelentkezni képzéseinkre.

 

Képzéseinkre az alábbi linken tud jelentkezni:

200X99 REG

 

Majd töltse ki az ellenőrző tesztet!

 

A díj beérkezése után a rendszer számlát küld a megadott e-mail címre, és a teszt sikeres kitöltése után a továbbképzési pont megszerzését igazoló dokumentum is e-mailben érkezik.

A teszt esetleges sikertelen kitöltéséről munkatársunk értesítést küld. Ebben az esetben a teszt újbóli költése térítésmentes, a teszt elején kérjük jelölje, hogy „ismételt kitöltés”!

A rendszer részben automatizált, részben bizonyos pontokon munkatársunk személyesen közreműködésével irányított és ellenőrzött.

Kérjük, segítse munkánkat és a folyamat gördülékenységét azzal, hogy mindenhol szabályosan jár el és adatait pontosan adja meg! Köszönjük!

A tesztek kiértékelését és a kamarai igazolások kiküldését a kitöltéstől számított 20 munkanapon belül vállaljuk.

Ez gyakran sokkal előbb megtörténik, de kérjük, gondoljon arra, hogy a párhuzamosan futó 6-8 képzéshez kapcsolódóan havonta több száz teszt kitöltését ellenőrizzük és adminisztráljuk, így nehézséget okoz soron kívüli kérések teljesítése. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Az adatkezeléssel kapcsolatos információkat és Általános szerződési feltételeket az alábbi linken éri el.

További információ kérhető:

Urbán Andrea, továbbképzési referens

Mobil: +36 70 850 5788

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

322x50 videok

491x50 teszt

 

 

Támogatók

 

Aereco

 

 

GEALAN Logo RGB

 

     guardian logo 2021 01

 

MUREXIN Logo CMYK 2018

 

prefa logo claim zweizeilig HU schwarz 01

 

Roto Marke DST HU color

 

 

INFORMÁCIÓK