Magyarorszag_szep_6 - másolat
Magyarorszag_szep_6 - másolat
Magyarorszag_szep_6 - másolat
Magyarorszag_szep_6 - másolat
Magyarorszag_szep_6 - másolat
Magyarorszag_szep_6 - másolat
Magyarorszag_szep_6 - másolat
Magyarorszag_szep_6 - másolat
previous arrow
next arrow

Magyarország szép 5.0 – Kultúra, levegő, természet  - „Kirándulás” Magyarország meghatározó épületei között - webinárium  (2)

újra akkreditálás 450x300 webinárium másolat 4

Magyarország szép 5.0 – Kultúra, levegő, természet

„Kirándulás” Magyarország meghatározó épületei között

Időtartam: kb. 6,5 óra előadás
MÉK 2 pont (2024/41) (korábban 2022/162 és 2023/49)

Néprajzi Múzeum - MOL Campus - a veszprémi várnegyed megújulása -  soproni és balatonfüredi rendezvény- és konferenciaközpontok -Lónyay-Hatvany Villa – hazai vasútállomások -  egy építész víziója Pécs jövőjéről

Népszerű sorozatunk ötödik állomásán a „Kultúra, levegő, természet” hármasa köré építve szemlézzük Magyarország meghatározó épületeit, amelyek kiemelkedő építészeti teljesítmények és a környezetükre is nagy hatást gyakorolnak.

A 2022. szeptember 15-én rögzített előadások fő fókusza ismét olyan itthoni épületek (elsősorban közintézmények, kulturális intézmények) bemutatása, amelyek meghatározzák a környezetüket.

Hallgassa meg Bordás Péter, Csonka Pál éremmel kitüntetett okleveles építészmérnök, vezető tervező, Fekete Antal, Ybl-díjas építész, Ferencz Marcel, Ybl-díjas építész, Hajnal Zsolt, Ybl-díjas építész, Karlovecz Zoltán, Ybl-díjas építész, Kendelényi Péter, okleveles építészmérnök, Pém Attila, igazgatóhelyettes, Tima Zoltán, Prima Primissima, Ybl- és Pro Architectura díjas építész és Vörös Tamás DLA, a Veszprémi Főegyházmegye főépítészének előadásait!

Az alkalmazástechnikai előadások szintén konkrét példák segítségével csatlakoznak a „Kultúra, levegő, természet” hármasa köré. Bondár Alex, mérnök-tanácsadó (Knauf Ceiling Solutions), Forró Sándor, építész szaktanácsadó, projekt-manager (PREFA), Szabó Róbert, szaktanácsadó (CRLT Solution) és Tornóczky Mónika, okl. építészmérnök, termékmenedzser (ALUKÖNIGSTAHL) nyújtanak hasznos tudásanyagot a résztvevőknek.

A továbbképzés 2024. december 31-ig végezhető el.

FIGYELEM, FONTOS TÁJÉKOZTATÁS!

Tartalmilag és a tesztkérdések vonatkozásában a képzés megegyezik a 2022/307 törzsszámon nyilvántartott képzéssel! KÉRJÜK, AKI EZT MÁR KORÁBBAN SIKERESEN ELVÉGEZTE, NE TÖLTSE KI ÚJRA A TESZTET, MERT A KAMARA NEM FOGJA JÓVÁÍRNI A KREDITET.

A KÉPZÉS ELVÉGZÉSÉNEK FOLYAMATA ÉS FELTÉTELEI

A szakmai továbbképzés előadásainak megtekintése és akár az ellenőrző teszt kitöltése továbbra is ingyenes.
Utóbbi tudáspróbát ajánljuk hallgatók számára is!

2022. január 28-tól KREDITPONT MEGSZERZÉSE, A SZAKMAI TOVÁBBKÉPZÉS ELVÉGZÉSÉT IGAZOLÓ DOKUMENTUM KIÁLLÍTÁSA, A SIKERES TESZTKITÖLTÉS ÉS A RÉSZVÉTELI DÍJ BEFIZETÉSE UTÁN TÖRTÉNK.

A részvételi díj minden webinárium formájában elvégezhető képzésünk esetén 2024. február 1-től bruttó 5 000,- Ft (3 937 Ft+ÁFA).

Továbbképzési pont igénylése esetén, kérjük regisztráljon és hozza létre fiókját az alábbi linken: 

200X99 REG

A regisztrációt követően a jövőben nyomon tudja követni az Ön által már elvégzett képzéseket és fiókjába belépve egyszerűen tud jelentkezni képzéseinkre.

 

Képzéseinkre az alábbi linken tud jelentkezni:

200X99 REG

 

Majd töltse ki az ellenőrző tesztet!

A díj beérkezése után a rendszer számlát küld a megadott e-mail címre, és a teszt sikeres kitöltése után a továbbképzési pont megszerzését igazoló dokumentum is e-mailben érkezik.

A teszt esetleges sikertelen kitöltéséről munkatársunk értesítést küld. Ebben az esetben a teszt újbóli költése térítésmentes, a teszt elején kérjük jelölje, hogy „ismételt kitöltés”!

A rendszer részben automatizált, részben bizonyos pontokon munkatársunk személyesen közreműködésével irányított és ellenőrzött.

Kérjük, segítse munkánkat és a folyamat gördülékenységét azzal, hogy mindenhol szabályosan jár el és adatait pontosan adja meg! Köszönjük!

A tesztek kiértékelését és a kamarai igazolások kiküldését a kitöltéstől számított 20 munkanapon belül vállaljuk.

Ez gyakran sokkal előbb megtörténik, de kérjük, gondoljon arra, hogy a párhuzamosan futó 6-8 képzéshez kapcsolódóan havonta több száz teszt kitöltését ellenőrizzük és adminisztráljuk, így nehézséget okoz soron kívüli kérések teljesítése. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Az adatkezeléssel kapcsolatos információkat és Általános szerződési feltételeket az alábbi linken éri el.

 

További információ kérhető:

Urbán Andrea, továbbképzési referens

Mobil: +36 70 850 5788

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

322x50 videok

 

 

491x50 teszt

 

 

 

 

  

 

Támogatók

 

 

 

Alukonigstahl

 

CRLT solution VM

 

 

knauf ceiling solutions

 

 

prefa logo claim zweizeilig HU schwarz 01

 

 

 

 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

INFORMÁCIÓK