- másolat
Magyarorszag_szep_7
Víz, idő, környezet 3.0 - másolat
Magyarorszag_szep_8
Magyarorszag_szep_6 - másolat
1920x400_kultura - másolat - másolat - másolat
1920x400_Magyarorszag szep - másolat - másolat - másolat
Víz, Idő, Környezet 2.0 - másolat - másolat
1920x400_Bauder_webinarium.jpeg - másolat
Bauder_2023
previous arrow
next arrow

Magyarország szép 6.0 – Családi házak - Az Év háza pályázat nyertesei    2012 – 22

450x300 webinarium Mo szep

Magyarország szép 6.0 – Családi házak
Az Év háza pályázat nyertesei 2012 – 2022

Időtartam: kb. 6,5 óra előadás
MÉK 1,5 pont (2022/306) 

A 2021-ben útjára indított Magyarország szép címet viselő hibrid lebonyolítású, Budapesten személyesen vagy online követhető konferenciasorozatunk 2023. március 7-én rendhagyó témával folytatódott. Eddig a sorozat fő fókusza olyan itthoni épületek (elsősorban közintézmények, kulturális intézmények, épületek) voltak, amelyek meghatározzák a környezetüket, és a történelmi, illetve az építészeti kultúránkra is nagy hatást gyakorolnak. Ezúttal rendhagyó témában, a családi házak tervezése kerül terítékre és visszatekintő, az elmúlt tíz évet átölelő időszak Év háza díjas családi házak tervezési folyamatát ismerhetik meg az érdeklődők az alkotóik tolmácsolásában.

Az Év háza a hazai legismertebb és legelismertebb független, szakmai építész pályázat, ahol a neves szakemberekből álló zsűri választja ki az Év háza családi ház kategória győztesét. Izgalmas előadásokat nézhetnek meg, hiszen a minden igényt kielégítő budai villától az abszolút öko, újrahasznosított, újra felhasznált anyagokból épült, energiahatékony családi ház is bemutatásra kerül, áttekintve hogyan alakultak a trendek, az építettői igények és hogyan változtak a tervezők elképzelései az ideális otthon megalkotása terén. Az előadások építészeti szempontok alapján elemzik a családi házakat, ugyanakkor ezúttal az építkezés előtt álló családok számára is érdekes, megfontolandó, hasznos inspirációul szolgálhatnak. Így a megrendelő is megismerheti, hogy építészeti szempontból, a szakemberek szerint milyen a jó családi ház.

Az alkalmazástechnikai előadások szintén konkrét példák segítségével csatlakoznak a családi ház témakörhöz. Farkas Imre, okleveles gépészmérnök, okleveles épület-fenntartási és felújítási szakmérnök (Dörken), Forró Sándor, építész szaktanácsadó, projekt-manager (PREFA), Kóbor Csaba, alkalmazástechnikus (Bauder) és Takács Gábor, előregyártott vasbeton szerkezetek üzletágvezető (Leier Hungária Kft.) nyújtanak hasznos tudásanyagot a résztvevőknek.

A továbbképzés 2023. december 31-ig végezhető el.

 

A KÉPZÉS ELVÉGZÉSÉNEK FOLYAMATA ÉS FELTÉTELEI

A szakmai továbbképzés előadásainak megtekintése és akár az ellenőrző teszt kitöltése továbbra is ingyenes.
Utóbbi tudáspróbát ajánljuk hallgatók számára is!

2022. január 28-tól KREDITPONT MEGSZERZÉSE, A SZAKMAI TOVÁBBKÉPZÉS ELVÉGZÉSÉT IGAZOLÓ DOKUMENTUM KIÁLLÍTÁSA, A SIKERES TESZTKITÖLTÉS ÉS A RÉSZVÉTELI DÍJ BEFIZETÉSE UTÁN TÖRTÉNK.

A részvételi díj minden webinárium formájában elvégezhető képzésünk esetén 2023. január 2-től bruttó 3500,- Ft
(2 756 Ft+ÁFA).

Továbbképzési pont igénylése esetén, kérjük regisztráljon és hozza létre fiókját az alábbi linken: 

200X99 REG

A regisztrációt követően a jövőben nyomon tudja követni az Ön által már elvégzett képzéseket és fiókjába belépve egyszerűen tud jelentkezni képzéseinkre.

 

Képzéseinkre az alábbi linken tud jelentkezni:

200X99 REG

 

Majd töltse ki az ellenőrző tesztet!

A díj beérkezése után a rendszer számlát küld a megadott e-mail címre, és a teszt sikeres kitöltése után a továbbképzési pont megszerzését igazoló dokumentum is e-mailben érkezik.

A teszt esetleges sikertelen kitöltéséről munkatársunk értesítést küld. Ebben az esetben a teszt újbóli költése térítésmentes, a teszt elején kérjük jelölje, hogy „ismételt kitöltés”!

A rendszer részben automatizált, részben bizonyos pontokon munkatársunk személyesen közreműködésével irányított és ellenőrzött.

Kérjük, segítse munkánkat és a folyamat gördülékenységét azzal, hogy mindenhol szabályosan jár el és adatait pontosan adja meg! Köszönjük!

A tesztek kiértékelését és a kamarai igazolások kiküldését a kitöltéstől számított 20 munkanapon belül vállaljuk.

Ez gyakran sokkal előbb megtörténik, de kérjük, gondoljon arra, hogy a párhuzamosan futó 6-8 képzéshez kapcsolódóan havonta több száz teszt kitöltését ellenőrizzük és adminisztráljuk, így nehézséget okoz soron kívüli kérések teljesítése. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Az adatkezeléssel kapcsolatos információkat és Általános szerződési feltételeket az alábbi linken éri el.

 

További információ kérhető:

Báder-Urbán Andrea, továbbképzési referens

Mobil: +36 70 850 5788

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

322x50 videok

 

 

491x50 teszt

 

 

 

 

  

 

Támogatók

 

 

 leier rgb 01

 

 

 

 

 

bauder

 

 

doerken CMYK

 

 

prefa logo claim zweizeilig HU schwarz 01

 

 

 

 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

INFORMÁCIÓK