- másolat
Magyarorszag_szep_7
Víz, idő, környezet 3.0 - másolat
Magyarorszag_szep_8
Magyarorszag_szep_6 - másolat
1920x400_kultura - másolat - másolat - másolat
1920x400_Magyarorszag szep - másolat - másolat - másolat
Víz, Idő, Környezet 2.0 - másolat - másolat
1920x400_Bauder_webinarium.jpeg - másolat
Bauder_2023
previous arrow
next arrow

Magyarország szép sorozat  - Víz, idő, környezet 3.0

450x300 webinarium Mo szepMagyarország szép sorozat Víz, idő, környezet 3.0
Magyarország szép sorozat - Víz, idő, környezet 3.0

Időtartam: kb. 4,5 óra előadás
MÉK 1 pont (2022/307) 

Mit tanítanak az újkor hajnalán kiírt tervpályázatok? - Ötcsillagos gyógyászati és wellness hotel Székelyföldön - A Spartacus uszoda és az Aurea Ana Palace Hotel - Wellness/fürdő részlegek evolúciója szállodáinkban - Vízparti építészet külföldön - Portugál hullámok

A Magyarország szép sorozat rendhagyó állomásán, amely a Budapesti Építészkamara hivatalos továbbképzése volt a 2023. évi Construmán, a víz, az idő és a környezet kapcsolata áll a fókuszban, ám ezúttal nem csak itthon barangolunk, hanem messzebbre, határainkon túlra is eljutunk. Az előadásokból készült online továbbképzés egy-egy követendő példán keresztül igyekszik rövid betekintést adni abba, hogyan látják a témát külföldön, milyenek az egyes országok trendjei, elvei a kérdést illetően. Ebben pedig neves magyar építész szakemberek lesznek segítségünkre.

Az előadók vagy saját külföldi, illetve hazai munkáikon keresztül, vagy pedig kirándulásokat szervezve vagy egyetemi oktatóként mélyebb ismeretekkel rendelkeznek az adott ország építészeti trendjeiről és olyan épületeket mentén taglalják a témát, ahol az energia- és főleg a vízhasználat kifejezetten fontos szerepet tölt be az üzemeltetés kérdései között. A víz, amelynek minősége, fenntartása, tisztán tartása a jövőnk szempontjából létkérdés.

Prof. Dr. Kiss Gyula DLA, egyetemi tanár, szakfejlesztési igazgató, építész szakfelelős (Óbudai Egyetem, Ybl Miklós Építéstudományi Kar), Martinkó József, OCTOGON főszerkesztő, kreatív vezető építészkritikus, designelméleti szakember, Prof. Sylvester Ádám DLA, okleveles építészmérnök, Szentirmai Tamás DLA, okleveles építészmérnök, egyetemi docens, a Debreceni Egyetem Műszaki Kar Építészmérnöki Tanszék tanszékvezetője és Vékony Tamás, okleveles építészmérnök, vezető tervezője konferenciánkon nemcsak itthoni, hanem külföldi követendő példákon keresztül szemlézik a fenntarthatóság, a víz és a szabadidő kapcsolatát az építészetben.

A továbbképzés Eltér István, a Budapesti Építész Kamara elnökének nyitóelőadásával kezdődik.

Az alkalmazástechnikai előadások szintén konkrét példák segítségével csatlakoznak a víz témaköréhez. Farkas Imre, okleveles gépészmérnök, okleveles épület-fenntartási és felújítási szakmérnök (Dörken), Forró Sándor, építész szaktanácsadó, projekt-manager (PREFA), Kóbor Csaba, alkalmazástechnikus (Bauder) és Takács Gábor, előregyártott vasbeton szerkezetek üzletágvezető (Leier Hungária Kft.) nyújtanak hasznos tudásanyagot a résztvevőknek.

A továbbképzés 2023. december 31-ig végezhető el.

 

A KÉPZÉS ELVÉGZÉSÉNEK FOLYAMATA ÉS FELTÉTELEI

A szakmai továbbképzés előadásainak megtekintése és akár az ellenőrző teszt kitöltése továbbra is ingyenes.
Utóbbi tudáspróbát ajánljuk hallgatók számára is!

2022. január 28-tól KREDITPONT MEGSZERZÉSE, A SZAKMAI TOVÁBBKÉPZÉS ELVÉGZÉSÉT IGAZOLÓ DOKUMENTUM KIÁLLÍTÁSA, A SIKERES TESZTKITÖLTÉS ÉS A RÉSZVÉTELI DÍJ BEFIZETÉSE UTÁN TÖRTÉNK.

A részvételi díj minden webinárium formájában elvégezhető képzésünk esetén 2023. január 2-től bruttó 3500,- Ft
(2 756 Ft+ÁFA).

Továbbképzési pont igénylése esetén, kérjük regisztráljon és hozza létre fiókját az alábbi linken: 

200X99 REG

A regisztrációt követően a jövőben nyomon tudja követni az Ön által már elvégzett képzéseket és fiókjába belépve egyszerűen tud jelentkezni képzéseinkre.

 

Képzéseinkre az alábbi linken tud jelentkezni:

200X99 REG

 

Majd töltse ki az ellenőrző tesztet!

A díj beérkezése után a rendszer számlát küld a megadott e-mail címre, és a teszt sikeres kitöltése után a továbbképzési pont megszerzését igazoló dokumentum is e-mailben érkezik.

A teszt esetleges sikertelen kitöltéséről munkatársunk értesítést küld. Ebben az esetben a teszt újbóli költése térítésmentes, a teszt elején kérjük jelölje, hogy „ismételt kitöltés”!

A rendszer részben automatizált, részben bizonyos pontokon munkatársunk személyesen közreműködésével irányított és ellenőrzött.

Kérjük, segítse munkánkat és a folyamat gördülékenységét azzal, hogy mindenhol szabályosan jár el és adatait pontosan adja meg! Köszönjük!

A tesztek kiértékelését és a kamarai igazolások kiküldését a kitöltéstől számított 20 munkanapon belül vállaljuk.

Ez gyakran sokkal előbb megtörténik, de kérjük, gondoljon arra, hogy a párhuzamosan futó 6-8 képzéshez kapcsolódóan havonta több száz teszt kitöltését ellenőrizzük és adminisztráljuk, így nehézséget okoz soron kívüli kérések teljesítése. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Az adatkezeléssel kapcsolatos információkat és Általános szerződési feltételeket az alábbi linken éri el.

További információ kérhető:

Báder-Urbán Andrea, továbbképzési referens

Mobil: +36 70 850 5788

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

322x50 videok

 

 

491x50 teszt

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INFORMÁCIÓK