- másolat
Magyarorszag_szep_7
Víz, idő, környezet 3.0 - másolat
Magyarorszag_szep_8
Magyarorszag_szep_6 - másolat
1920x400_kultura - másolat - másolat - másolat
1920x400_Magyarorszag szep - másolat - másolat - másolat
Víz, Idő, Környezet 2.0 - másolat - másolat
1920x400_Bauder_webinarium.jpeg - másolat
Bauder_2023
previous arrow
next arrow

Ne dobd ki! Újítsd fel! Fókuszban a tetőfelújítás

 

Ne dobd ki bauder webinárium

Ne dobd ki! Újítsd fel! Fókuszban a tetőfelújítás

Időtartam: kb. 5 óra
MÉK: 2 pont (2023/219)

Neves elméleti és gyakorlati szakemberek segítségével járjuk körbe a lapos- és magastetők felújítására vonatkozó szabályozásokat, irányelveket, előírásokat, számos követendő és elkerülendő hibát áttekintve, szemlézve konkrét esettanulmányokat is.

Mikor szükséges a teljes rétegrendi felújítás?
Milyen értéktöbblettel számolhatunk, ha a lapostetőt zöldtetőként újítjuk fel?
Milyen tervezési szempontokat és irányelveket kell követni lapostetők esetében napkollektorok tekepítésénél?
Szükséges-e adott esetben a teljes rétegrend felújítása, vagy csak részleges felújítás szükséges és hogyan lehet optimalizálni a felújítás során felmerülő költségeket?

Dr. Bakonyi Dániel, PhD, okleveles építészmérnök, tudományos munkatárs, Horváth Sándor, Széchenyi-díjas okleveles építészmérnök, címzetes egyetemi docens, az Épületszigetelők, Tetőfedők, Bádogosok és Ácsok Magyarországi Szövetsége alapító tagja, elnökhelyettese és Örökös Elnöke, Karsai István, okleveles építőmérnök, az MHH Zrt szigetelési részlegvezetője, Reisch Richárd, okleveles építészmérnök, okleveles szigetelő szakmérnök, valamint Hovanecz Gergely, szaktanácsadó és termékreferens, Forró Sándor, építészlátogató, projektfelelős, Kóbor Csaba, alkalmazástechnikai tanácsadó válaszolják meg a kérdéseket.

A webinárium 2024. december 31-ig elvégezhető.

A KÉPZÉS ELVÉGZÉSÉNEK FOLYAMATA ÉS FELTÉTELEI

A szakmai továbbképzés előadásainak megtekintése és akár az ellenőrző teszt kitöltése továbbra is ingyenes.
Utóbbi tudáspróbát ajánljuk hallgatók számára is!

2022. január 28-tól KREDITPONT MEGSZERZÉSE, A SZAKMAI TOVÁBBKÉPZÉS ELVÉGZÉSÉT IGAZOLÓ DOKUMENTUM KIÁLLÍTÁSA, A SIKERES TESZTKITÖLTÉS ÉS A RÉSZVÉTELI DÍJ BEFIZETÉSE UTÁN TÖRTÉNK.

A részvételi díj minden webinárium formájában elvégezhető képzésünk esetén 2023. január 2-től bruttó 3500,- Ft
(2 756 Ft+ÁFA).

Továbbképzési pont igénylése esetén, kérjük regisztráljon és hozza létre fiókját az alábbi linken: 
200X99 REG

A regisztrációt követően a jövőben nyomon tudja követni az Ön által már elvégzett képzéseket és fiókjába belépve egyszerűen tud jelentkezni képzéseinkre.

Képzéseinkre az alábbi linken tud jelentkezni:
200X99 REG

Nézze meg a videókat, majd töltse ki az ellenőrző tesztet!

A díj beérkezése után a rendszer számlát küld a megadott e-mail címre, és a teszt sikeres kitöltése után a továbbképzési pont megszerzését igazoló dokumentum is e-mailben érkezik.
A teszt esetleges sikertelen kitöltéséről munkatársunk értesítést küld. Ebben az esetben a teszt újbóli költése térítésmentes, a teszt elején kérjük jelölje, hogy „ismételt kitöltés”!

A rendszer részben automatizált, részben bizonyos pontokon munkatársunk személyesen közreműködésével irányított és ellenőrzött.

Kérjük, segítse munkánkat és a folyamat gördülékenységét azzal, hogy mindenhol szabályosan jár el és adatait pontosan adja meg! Köszönjük!

A tesztek kiértékelését és a kamarai igazolások kiküldését a kitöltéstől számított 20 munkanapon belül vállaljuk.
Ez gyakran sokkal előbb megtörténik, de kérjük, gondoljon arra, hogy a párhuzamosan futó 6-8 képzéshez kapcsolódóan havonta több száz teszt kitöltését ellenőrizzük és adminisztráljuk, így nehézséget okoz soron kívüli kérések teljesítése.
Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Az adatkezeléssel kapcsolatos információkat és Általános szerződési feltételeket az alábbi linken éri el.

További információ kérhető:
Báder-Urbán Andrea, továbbképzési referens
Mobil: +36 70 850 5788

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

322x50 videok

A Ne dobd ki! Újítsd fel! Fókuszban a tetőfelújítás -  online képzés tesztje elérhető itt:

491x50 teszt

A sorozat első állomásán a lapos és magastetők esetén hívtuk fel a figyelmet a gyakran elkövetett hibákra, valamint ajánlásokat adtunk ezek elkerülésére a tető teljes rétegrendjének kialakítását górcső alá véve (szigetelés, tetőáttörések, tetőburok). Áttekintettük a lapostetőkkel, illetve a jövő tetőivel szembeni elvárásokat is. A Kortárs formák a tetőn című online továbbképzés szintén 2 kreditpontért elvégezhető. Bővebben a képzésről: https://buildrendezvenyek.hu/webinarium/86-kortars-formak-a-teton 

A sorozat második állomásán a tetők hasznosítását, a zöld és energiatermelő tetők műszaki megoldásait, elkerülendő hibáit, irányelveit helyezzük a fókuszba. A műszaki előadásokon a hasznosított tetők építésének számos részletét áttekintjük – a szigeteléstől, a rögzítésen át a tetőablakok beépítéséig és a koporsófödémek kialakításáig. A tematikából nem hiányozhatnak az ezeket a műszaki megoldásokat alkalmazó, érdekes és meghatározó hazai projektek, amelyeket neves építészeik mutatják be a továbbképzés programjában. A HASZNOSÍTSD! Zöld- és energiatermelő tetők című online továbbképzés szintén 2 kreditpontért elvégezhető. Bővebben: https://buildrendezvenyek.hu/webinarium/110-hasznositsd-zold-es-energiatermelo-tetok

 

Főtámogatók:

 

bauder

 

ejot logo vector 01

prefa logo claim zweizeilig HU schwarz 01

 

INFORMÁCIÓK