- másolat
Magyarorszag_szep_7
Víz, idő, környezet 3.0 - másolat
Magyarorszag_szep_8
Magyarorszag_szep_6 - másolat
1920x400_kultura - másolat - másolat - másolat
1920x400_Magyarorszag szep - másolat - másolat - másolat
Víz, Idő, Környezet 2.0 - másolat - másolat
1920x400_Bauder_webinarium.jpeg - másolat
Bauder_2023
previous arrow
next arrow

Magyarország szép 8.0 – Középületek Az Év háza nyertesei 2019 – 2022-webinárium

450x300 Mo szep 7 kozepulet 450x300 450x300 450x300

Magyarország szép 8.0 – Középületek
Az Év háza nyertesei 2019 – 2022

Időtartam: kb. 5,5 óra előadás
MÉK 2 pont (2023/119) 

Next Nest projekt - a Millenium Garden Offices – a nagykőrösi Városi Piac csarnoképülete - a Budai Vígadó, a Mome Campus, a szolnoki Várkapu Látogatóközpont, a Normafa Kapu – Fogadóközpont és az egykori telefonközpont átalakítása

A 2021-ben útjára indított Magyarország szép címet viselő hibrid lebonyolítású konferenciasorozatunk nyolcadik állomása az Év háza pályázat elmúlt évek díjazott középületeit szemlézi, valamint izgalmas, jövőbe mutató projektek is terítékre kerülnek. A továbbképzésen szó lesz a gondozásmentes építészet és fenntartható lakhatás, valamint az irodai építési trendekről is.

Ebben segítségünkre lesz iBenczúr László, Pro Architectura-díjas építész, vezető tervező a Next Nest projekt bemutatásával, valamint Szabó Tamás János DLA, Ybl-, Pro Architectura díjas-, valamint Csonka Pál emlékéremmel kitüntetett vezető tervező építész, a magyar Művészeti Akadémia rendes tagja, aki a Millenium Garden Offices kapcsán beszél az új, követendő trendekről.

Az Év háza a hazai legismertebb és legelismertebb független, szakmai építész pályázat, ahol a neves szakemberekből álló zsűri választja ki az Év háza családi ház és a középület kategória győztesét. Izgalmas előadások előtt állunk, hiszen látogatóközpontok, vásárcsarnok, nagy múltú színház és étterem, oktatási intézmény, szálloda és irodaház is terítékre kerül.

Az érdeklődők neves építész előadók segítségével a nagykőrösi Városi Piac csarnoképülete, a Budai Vígadó, a Mome Campus, a szolnoki Várkapu Látogatóközpont, a Normafa Kapu – Fogadóközpont és az egykori telefonközpont átalakításának tervezési és megvalósítási folyamatát ismerhetik meg. Álmosdi Árpád, Csendes Monika okleveles építészmérnökök, iBenczúr László, Pro Architectura-díjas építész, vezető tervező és Weichinger Miklós okleveles építészmérnök, vezető belsőépítész tervező, Gunther Zsolt DLA, Ybl-díjas okleves építészmérnökök, Prof. Dr. Kiss Gyula DLA, okleveles építészmérnök, szakfejlesztési igazgató, építész szakfelelős, tanszékvezető egyetemi tanár, Mészáros Gabriella, okleveles építészmérnök és Nagy Csaba, Ybl- és Prima Primissima díjas építész avatnak be a részletekbe.

Az alkalmazástechnikai előadások szintén konkrét példák segítségével csatlakoznak. Farkas Imre, okleveles gépészmérnök, okleveles épületfenntartási- és felújítási szakmérnök, a Dörken Kft. ügyvezetője, a Forró Sándor,  építész szaktanácsadó, projektmenedzser (Prefa Hungária Kft.), és Hovanecz Gergely, termékreferens (Ejot Hungaria) nyújtanak hasznos tudásanyagot a résztvevőknek.

A webinárium 2024. október 31-ig elvégezhető.

 

A KÉPZÉS ELVÉGZÉSÉNEK FOLYAMATA ÉS FELTÉTELEI

A szakmai továbbképzés előadásainak megtekintése és akár az ellenőrző teszt kitöltése továbbra is ingyenes.
Utóbbi tudáspróbát ajánljuk hallgatók számára is!

2022. január 28-tól KREDITPONT MEGSZERZÉSE, A SZAKMAI TOVÁBBKÉPZÉS ELVÉGZÉSÉT IGAZOLÓ DOKUMENTUM KIÁLLÍTÁSA, A SIKERES TESZTKITÖLTÉS ÉS A RÉSZVÉTELI DÍJ BEFIZETÉSE UTÁN TÖRTÉNK.

A részvételi díj minden webinárium formájában elvégezhető képzésünk esetén 2023. január 2-től bruttó 3500,- Ft
(2 756 Ft+ÁFA).

Továbbképzési pont igénylése esetén, kérjük regisztráljon és hozza létre fiókját az alábbi linken: 

200X99 REG

A regisztrációt követően a jövőben nyomon tudja követni az Ön által már elvégzett képzéseket és fiókjába belépve egyszerűen tud jelentkezni képzéseinkre.

Képzéseinkre az alábbi linken tud jelentkezni:

200X99 REG

Nézze meg a videókat, majd töltse ki az ellenőrző tesztet!

A díj beérkezése után a rendszer számlát küld a megadott e-mail címre, és a teszt sikeres kitöltése után a továbbképzési pont megszerzését igazoló dokumentum is e-mailben érkezik.

A teszt esetleges sikertelen kitöltéséről munkatársunk értesítést küld. Ebben az esetben a teszt újbóli költése térítésmentes, a teszt elején kérjük jelölje, hogy „ismételt kitöltés”!

A rendszer részben automatizált, részben bizonyos pontokon munkatársunk személyesen közreműködésével irányított és ellenőrzött.

Kérjük, segítse munkánkat és a folyamat gördülékenységét azzal, hogy mindenhol szabályosan jár el és adatait pontosan adja meg! Köszönjük!

A tesztek kiértékelését és a kamarai igazolások kiküldését a kitöltéstől számított 20 munkanapon belül vállaljuk.

Ez gyakran sokkal előbb megtörténik, de kérjük, gondoljon arra, hogy a párhuzamosan futó 6-8 képzéshez kapcsolódóan havonta több száz teszt kitöltését ellenőrizzük és adminisztráljuk, így nehézséget okoz soron kívüli kérések teljesítése. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Az adatkezeléssel kapcsolatos információkat és Általános szerződési feltételeket az alábbi linken éri el.

További információ kérhető:

Báder-Urbán Andrea, továbbképzési referens

Mobil: +36 70 850 5788

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

322x50 videok

A Magyarország szép 8.0 -  online képzés tesztje elérhető itt:

491x50 teszt

INFORMÁCIÓK