Műszaki megoldások előregyártással 2.0

WebináriumÉpületszerkezetek, tervezés, kivitelezés, magyar és nemzetközi projektek tapasztalatai

Online továbbképzés a győri Széchenyi István Egyetemen 2019. november 6-án felvett előadásokból, amely elvégezhető 2020. január 1. és december 31. között

Időtartam: kb. 4,5 óra előadás
MÉK 1,5 pont (272/2019)

Az elmúlt években egyre többször hallható, hogy a szakemberhiány leküzdése és a minőségi építés valamint a határidők betartása érdekében az egyik hatékony megoldás a felhasznált anyagok minél magasabb szintű előregyártottsága.
Az online webináriumi anyag professzori előadások, megvalósult példák és konkrét műszaki megoldások segítségével tekinti át az előregyártás előnyeit és lehetőségeit, amelyek megismerése a tervezőtől a kivitelezőig, a felelős műszaki vezetőtől a műszaki ellenőrig minden szakember számára hasznos lehet.

Mára években számolható az az időszak, amikor az építőipar szakemberigénye jelentősen meghaladja a rendelkezésre álló lehetőségeket: kevés a gyakorlott szakember és a szakoktatás helyzete sem javul. Az építőanyag gyártók sorra mutatják be azokat a műszaki megoldásaikat, amelyek a kevesebb élő munka igényük miatt az építési tevékenység hatékonyabbá tételét szolgálják, és amelyek megismerése a tervezőtől a kivitelezőig, a felelős műszaki vezetőtől a műszaki ellenőrig a határidők betartása és a szakemberhiány ellenére is biztosítható minőségi építés érdekében minden szakember számára hasznos lehet. A webinárium formában, a győri Széchenyi István Egyetem Menedzsment Campusán 2019. év végén rögzített anyag professzori előadások és megvalósult példák segítségével tekinti át az előregyártás az építési folyamat minden tagja számára kínált előnyeit és lehetőségeit.

A képzés elvégzésének és a kamarai pont megszerzésének feltétele a kb. 4,5 órányi elődás tartalmára épülő online teszt kitöltése.

A pont megszerzését igazoló dokumentum a teszt kitöltése után 7 munkanapon belül a résztvevő a regisztráció során megadott e-mail címére érkezik.

A videókat megtekintheti itt.

A Műszaki megoldások előregyártással 2.0 online képzés tesztje elérhető itt.

További információ kérhető: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

T: (23) 611-029

 

 

 

Nyomtatás