Teljesítménykiírások a FAPEDIT -tel

Webinárium


Teljesítménykiírások készítése a FAPEDIT online asszisztens segítésével 

A Fapedit egy teljesítménykiírás készítéshez használható online segédprogram, melynek használatával az építészek rövid idő alatt, naprakész adatbázisból készíthetik el a kötelező kiírást.

Időtartam: kb. 4 óra előadás
MÉK 1 pont (271/2019)

A 2013 óta létező, a beépítendő építőanyagok műszaki teljesítményének meghatározását szabályozó 275/2013. (VII. 16.) Korm. Rendelet alapján a tervező feladata az építéshez általa felhasználni javasolt építési termékek műszaki specifikációjának meghatározása (CPR Rendelet). A résztvevők a videók segítségével, a szabályozási háttér áttekintésén túl, konkrét példákon tekinthetik át, hogyan készülhet a Rendelet szerinti teljesítménykiírás a vízszigeteléstől, a homlokzati és padló rétegrendeken át a tetőszerkezet kialakításáig.

Az online elvégezhető továbbképzés célja, hogy valós példákon szemléltetve ismerkedjenek meg a résztvevők a FAPEDIT online asszisztens az építési termékek teljesítménykiírásának megalkotásában kínálta technikai lehetőségekkel.

A résztvevők a videók segítségével, a szabályozási háttér áttekintésén túl, konkrét példákon tekinthetik át, hogyan készülhet a Rendelet szerinti teljesítménykiírás a vízszigeteléstől, a homlokzati és padló rétegrendeken át a tetőszerkezet kialakításáig.

A képzés elvégzésének és a kamarai pont megszerzésének feltétele a kb. 4 órányi elődás tartalmára épülő online teszt kitöltése.

A pont megszerzését igazoló dokumentum a teszt kitöltése után 7 munkanapon belül a résztvevő a regisztráció során megadott e-mail címére érkezik.

A videókat megtekintheti itt.

A FAPEDIT teljesítménykiírások online képzés tesztje elérhető itt.

További információ kérhető: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
T: (23) 611-029

 

 

 

Nyomtatás