Homlokzat 2020 – I.modul


emsz webinarium buildingcom 450x300 2

Homlokzat 2020 – Homlokzati hőszigetelés, homlokzatképzés korszerű anyagokkal, színdinamika 

Online továbbképzés a Baumit Kft. dorogi központjából, a 2020 május 29-én rögzített előadásokból, amely 2020 december 31-ig elvégezhető.

Elkezdődött a visszaszámlálás a 2020. december 31. után élesedő új, szigorúbb épületenergetikai szabályozás életbe lépéséig. Pár hónapja van az építészeknek, tervezőknek és kivitelezőknek felkészülni a fenntarthatóság érdekében uniós szinten szigorított szabályozásnak való megfelelésre. A komplex szemléletű szakmai nap, mely a képzés I. modulja, remek lehetőséget kínál a naprakész ismeretek szerzésére, nem csak az épületenergetika témájában!


Időtartam: kb. 3 óra előadás
MÉK 1,5 pont (2020/77)

A képzés során górcső alá kerül a modern hőszigetelés minden követelménye, mint az épület energiamérlegének kulcstényezője. Felfrissíti az épületfizikai és tűzvédelmi alapismereteket, szó lesz páratechnikáról, különleges megoldásokról. A témák között szerepel a rendszerhasználat, rendszerszemléket, rendszerminősítés, a hőszigetelő rendszerek felépítése csakúgy, mint a színtervezés, színdinamika. De nem mehetünk el a hőszigetelő rendszerek kivitelezése és a leggyakoribb kivitelezési hibák mellett sem.

A képzés elvégzésének és a kamarai pont megszerzésének feltétele a kb. 3 órányi elődás tartalmára épülő online teszt kitöltése.

A pont megszerzését igazoló dokumentum a teszt helyes kitöltése után 14 munkanapon belül a résztvevő a regisztráció során megadott e-mail címére érkezik.

A videókat megtekintheti itt.

A képzés tesztje elérhető itt: 

A Homlokzat 2020 I. modul online képzés teszt

Már lehet jelentkezni a Homlokzat 2020. II. moduljára

 amely szeptember 29-én közvetítünk online a Baumit dorogi központjából, kizárólag online részvételi lehetőséget is kínálva.  A részvétel térítésmentes, a továbbképzési pont megszerzésének feltétele online teszt elvégzése.

 

Részletek és jelentkezés:

https://buildrendezvenyek.hu/73-mar-lehet-jelentkezni-a-homlokzat-2020-ii-moduljara

 


Nyomtatás