Homlokzat – I.modul

2021 baum slieder buildrendez 450X300px nezokep I modul
Homlokzati hőszigetelés, homlokzatképzés korszerű anyagokkal, színdinamika 

Új előadásokkal bővült a Baumit Kft. dorogi központjában 2020 május 29-én rögzített továbbképzés, amely 2021. december 31-ig elvégezhető.

Elkezdődött a visszaszámlálás a 2021-ben élesedő új, szigorúbb épületenergetikai szabályozás életbe lépéséig. Pár hónapja van az építészeknek, tervezőknek és kivitelezőknek felkészülni a fenntarthatóság érdekében uniós szinten szigorított szabályozásnak való megfelelésre.
A komplex szemléletű szakmai nap, mely a képzés I. modulja, remek lehetőséget kínál a naprakész ismeretek szerzésére, nem csak az épületenergetika témájában!

Időtartam: kb. 5 óra előadás
MÉK 1,5 pont (2021/7)

A képzés során górcső alá kerül a modern hőszigetelés minden követelménye, mint az épület energiamérlegének kulcstényezője. Felfrissíti az épületfizikai és tűzvédelmi alapismereteket, szó lesz páratechnikáról, különleges megoldásokról. A témák között szerepel a rendszerhasználat, rendszerszemléket, rendszerminősítés, a hőszigetelő rendszerek felépítése csakúgy, mint a színtervezés, színdinamika. De nem mehetünk el a hőszigetelő rendszerek kivitelezése és a leggyakoribb kivitelezési hibák mellett sem. Az új előadások a hőszigetelési ismeretek részleteibe nyújtanak bepillantást  és mélyebb ismereteket adnak a színtervezésben.

A képzés elvégzésének és a kamarai pont megszerzésének feltétele a kb. 5 órányi előadás tartalmára épülő online teszt kitöltése.

A pont megszerzését igazoló dokumentum a teszt helyes kitöltése után 15 munkanapon belül a résztvevő a regisztráció során megadott e-mail címére érkezik.

 

 


A képzés tesztje elérhető itt: 

 

Végezze el a képzés II. modulját is további 1,5 kreditpontért (2021/8) felületképzés korszerű anyagokkal bel- és kültérben, homlokzat felújítások, műemléki felújítások, aljzatképzés témában!

 


Nyomtatás