Homlokzat 2020. II. modul

2021 baum slieder buildrendez 450X300px nezokep II modul

Homlokzat 2020 – Felületképzés korszerű anyagokkal bel- és kültérben, homlokzat felújítások, műemléki felújítások, aljzatképzés

Online továbbképzés a Baumit Kft. dorogi központjából, a 2020. szeptember 29-én rögzített előadásokból, amely 2021. december 31-ig elvégezhető.

A május 28-án rögzített I. modul után, amely homlokzati hőszigetelés, homlokzatképzés korszerű anyagokkal, színdinamika témákban nyújtott komplex ismereteket, a II. modul a korszerű anyagokkal bel- és kültérben történő felületképzést, a homlokzatok felújítását, valamint kiemelten a műemléki felújításokat és az aljzatképzést veszi fókuszba.


Időtartam: kb. 3 óra előadás

MÉK 1,5 pont (2021/8)

A képzés során áttekintjük a szerves és szervetlen kötőanyagokat, habarcsokat, azok felhasználási területeit. Szó lesz a mai legmodernebb rendszerekről és sorra vesszük azok előnyeit is. Majd górcső alá kerülnek a kül- és beltérben használható korszerű felületképző anyagok, megemlítve a helyes vakolati rétegrendeket és választ kapunk a kivitelezés során felmerülő kérdésekbe is. Áttekintjük a műemléki épületek nedves és sóterhelt falainak vakolatjavításának kérdéseit és végül az aljzatképzés és hidegburkolati rendszereket vesszük sorra.

A képzés elvégzésének és a kamarai pont megszerzésének feltétele a kb. 3 órányi elődás tartalmára épülő online teszt kitöltése.

A pont megszerzését igazoló dokumentum a teszt helyes kitöltése után 15 munkanapon belül a résztvevő a regisztráció során megadott e-mail címére érkezik.


A képzés tesztje elérhető itt: 


Elkezdődött a visszaszámlálás a 2020. december 31. után élesedő új, szigorúbb épületenergetikai szabályozás életbe lépéséig. Pár hónapja van az építészeknek, tervezőknek és kivitelezőknek felkészülni a fenntarthatóság érdekében uniós szinten szigorított szabályozásnak való megfelelésre.

A május 28-án rögzített komplex szemléletű szakmai nap, mely a képzés I. modulja, remek lehetőséget kínál a naprakész ismeretek szerzésére, nem csak az épületenergetika témájában további 1,5 kreditpontért.
A HOMLOKZAT 2020 I. modulját itt érhető el.

 


Nyomtatás