Innováció az előregyártásban– Műszaki megoldások előregyártással 3.0

 leier slider mutaciok 2021 webinarium nezokep

Épületszerkezetek, tervezés, kivitelezés, magyar és nemzetközi projektek tapasztalatai alapján

2021. december 31-ig elvégezhető, bővített továbbképzés.

Időtartam: közel 7 óra előadás
MÉK 2,5 pont (2021/9)

Az elmúlt években az épületenergetika mellett fókusztémává vált a kihívás, amelyet a munkaerőhiány, és sokszor az időhiány okoz. Az építésgazdaság dinamikusan változó igényei – mind a kapacitást, mind pedig a technológiát tekintve – a gyártóktól és gyakorlati szakemberektől is a legmodernebb, és minél gazdaságosabb, minőségi alternatívák folyamatos keresését igényli.

Ezekre a kérdésekre adott kézenfekvő válasz az előregyártás, amely már nem csupán az alapvető épületszerkezeti igényekre kínál megoldást, de egyre több speciális esetre is. Ezek között új innováció a gépészeti kialakítást egyszerűsítő födémmegoldás, a klímafödém, vagy az integrált hőszigeteléssel készülő kéregfalak.

Az előregyártásban évtizedek óta rejlő lehetőségek tárháza dinamikusan bővül, amelyek megismerése a tervezőtől a kivitelezőig, a felelős műszaki vezetőtől a műszaki ellenőrig, minden szakember számára hasznos. A győri Széchenyi István Egyetem Menedzsment Campusán rögzített szakmai előadások immár 7 órásra bővítésével létrejövő online elvégezhető webináriumi anyag ezek összefoglalására tesz kísérletet. A program során a győri és budapesti egyetemek oktatói, és elismert gyakorlati szakemberek esettanulmányok mentén dolgozzák fel a témát.

A képzés elvégzésének és a kamarai pont megszerzésének feltétele a kb. 7 órányi előadás tartalmára épülő online teszt kitöltése.

A pont megszerzését igazoló dokumentum a teszt kitöltése után 15 munkanapon belül a résztvevő a regisztráció során megadott e-mail címére érkezik.


A Műszaki megoldások előregyártással 3.0 online képzés tesztje elérhető itt.

 

További információ kérhető: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
T: (23) 611-029


Nyomtatás