Teljesítménykiírások készítése a FAPEDIT online asszisztens segítésével

448x298 Fapedit Slider

A Fapedit teljesítménykiírás készítéshez használható online segédprogram, amelynek használatával az építész rövid idő alatt, naprakész adatbázisból készítheti el a terv kötelező részét képező anyagkiírást.

Időtartam: kb. 6 óra előadás
MÉK 1,5 pont (2021/45)

A 2013 óta létező, a beépítendő építőanyagok műszaki teljesítményének meghatározását szabályozó 275/2013. (VII. 16.) Korm. Rendelet alapján a tervező feladata az építéshez általa felhasználni javasolt építési termékek műszaki specifikációjának meghatározása (CPR Rendelet). A 2021-ben 6 órásra bővített képzésben videók segítségével, a szabályozási háttér áttekintésén túl, konkrét példákon tekinthető át, hogyan készülhet a Rendelet szerinti teljesítménykiírás.

 

A 2022. május 31-ig online elvégezhető továbbképzés során valós példákon szemléltetve ismerkedhetnek meg a résztvevők a FAPEDIT online asszisztens az építési termékek teljesítménykiírásának megalkotásában kínálta technikai lehetőségekkel.

 

Az előadások meghallgatása során a szabályozási háttér áttekintésén túl, konkrét példákon keresztül tekinthető át, hogyan készülhet a Rendelet szerinti teljesítménykiírás a nyílászárókról, a vízszigeteléstől, a hőszigetelésről, a homlokzati és padló rétegrendeken át a tetőszerkezet kialakításáig.

A képzés elvégzésének és a 1,5 kamarai pont megszerzésének feltétele a kb. 6 órányi előadás tartalmára épülő online teszt kitöltése.

 

A pont megszerzését igazoló dokumentum a teszt kitöltése után 15 munkanapon belül a résztvevő a regisztráció során megadott e-mail címére érkezik.

 

A videókat megtekintheti itt.

A FAPEDIT teljesítménykiírások online képzés tesztje elérhető itt.


Nyomtatás