Magyarország szép - Online kirándulás a vidéki Magyarország meghatározó épületei között

450x300 webinarium Mo szep

Magyarország szép

Online kirándulás a vidéki Magyarország meghatározó épületei között

Időtartam: kb. 7 óra előadás
MÉK 3 pont (2021/43)

A Magyar Építőművészek Szövetsége védnökségével hívtuk életre 2021. május 5-én a Magyarország szép című konferenciát. Az esemény fő fókusza olyan itthoni, vidéki épületek (elsősorban közintézmények, kulturális intézmények) bemutatása volt, amelyek meghatározzák a környezetüket. Kastélyok, színházak, múzeumok, templomok, turisztikai látványosságok, amelyek azt mutatják meg, hogy nem csak Budapesten vannak szép és kiemelkedő építészeti teljesítmények.

A nagysikerű konferencia rögzített előadásaiból összeállított továbbképzés 2022. május 31-ig online is elvégezhető. Megismerhetünk számos, meghatározó nagyberuházást az elmúlt évekből és folyamatban lévő projekteket is górcső alá veszünk. Neves építész előadóink segítségével nyerhetünk bepillantást e meghatározó vidéki épületek tervezési és megvalósulási folyamatába.

Nem mehetünk el amellett sem, hogy ezeknél az épületeknél is – legyen szó felújításról vagy új építésről, kisebb vagy nagyobb épületről – mennyire fontos a fenntarthatóság és a környezettudatos megvalósulás. Az alkalmazástechnikai előadások rendhagyó módon szintén kifejezetten vidéki nagyberuházásokat, konkrét megvalósult példákat bemutatva bővítik a résztvevők szakmai tudását. A képzés elvégzésének és a 3  kamarai pont megszerzésének feltétele a kb. 7 órányi előadás tartalmára épülő online teszt kitöltése.

A pont megszerzését igazoló dokumentum a teszt kitöltése után 15 munkanapon belül a résztvevő a regisztráció során megadott e-mail címére érkezik.

 

A videokat megtekintheti 31 31

Folytatjuk! 2021. szeptember 15-én a május 5-i nagysikerű konferencia folytatásaként, a Magyar Építőművészek Szövetsége védnökségével ismét megrendezzük a Magyarország szép 2.0 címmel rendhagyó online továbbképzésünket. A képzésről (MÉK 3 pont (2021/76)) bővebb információ és regisztráció a https://buildrendezvenyek.hu/95-folytatjuk-magyarorszag-szep-2-0  oldalon.

További információ kérhető: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
T: (23) 611-029

 


Nyomtatás