Családi ház és szerkezet: ma és holnap Online továbbképzés

450x300 csaladi haz es szerk webinarium

Családi ház és szerkezet: ma és holnap

Online továbbképzés

Időtartam: kb. 6 óra előadás
MÉK 2 pont (2021/44)

A családi házas építkezések és felújítások számának növekedése várható az elkövetkező években a számos támogatási lehetőségnek köszönhetően. A változó megrendelői igények és jogszabályi környezet, valamint az évek óta nem szűnő szakemberhiány folyamatosan kihívások elé állítják a tervezőket, kivitelezőket egyaránt. A legfontosabb tudnivalókat foglaljuk össze a 2021. május 12-én rögzített előadásokban.

Milyen a XXI. századi családi ház szerkezeti és energetikai szempontból? Milyen elvárásokkal érkezhetnek a megrendelők és milyen válaszokkal kell rendelkeznie az építészeknek és a kivitelezésben dolgozó gyakorlati szakembereknek? Milyen esztétikai, szerkezeti és energetikai feltételeknek kell megfelelnie a ma megfizethető és a jövőben is jól működő, energiatakarékos és korszerű ház alapvető szerkezeteinek?

Ezekre a kérdésekre is keressük a választ a 2022. május 31-ig, díjmentesen elvégezhető webináriumunkon, amely a családi házak szerkezettervezésének és kivitelezésének kérdéseit, és épületenergetikai aktualitásait járja körül egyetemi előadók, hazai követendő példákon és személyes tapasztalatokon keresztül.

A képzés előadásaiban szó lesz arról is, hogy a jelen kihívásaira milyen válaszokat adnak az építőanyaggyártó cégek az épület energiagazdálkodásában jelentős szerepet játszó szerkezetek esetén (falazat, tető, hő- és vízszigetelés, nyílászárók, gépészet, megújuló energia és okos megoldások kapcsán). Szakemberek személyes tapasztalataikat osztják meg és inspirációval szolgálnak a jövő otthonait illetően.

 

A pont megszerzését igazoló dokumentum a teszt kitöltése után 15 munkanapon belül a résztvevő a regisztráció során megadott e-mail címére érkezik.

A videókat megtekintheti itt.

 

A Családi ház és szerkezet: ma és holnap online képzés tesztje elérhető itt.

ONLINE TESZT 12

További információ kérhető: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
T: (23) 611-029


Nyomtatás