Magyarorszag_szep_6 - másolat
Magyarorszag_szep_6 - másolat
Magyarorszag_szep_6 - másolat
Magyarorszag_szep_6 - másolat
Magyarorszag_szep_6 - másolat
Magyarorszag_szep_6 - másolat
Magyarorszag_szep_6 - másolat
Magyarorszag_szep_6 - másolat
previous arrow
next arrow

Magyarország szép 2.0 - Kirándulás a vidéki Magyarország meghatározó épületei között

újra akkreditálás 450x300 webinárium másolat 3

Magyarország szép 2.0
Kirándulás a vidéki Magyarország meghatározó épületei között

Időtartam: kb. 6,5 óra előadás
MÉK 2 pont (2024/40) (Korábban 2021/76)

A webinárium fő fókusza ezúttal is olyan itthoni, vidéki épületek (elsősorban közintézmények, kulturális intézmények) bemutatása,  amelyek meghatározzák a környezetüket. Kastélyok, színházak, múzeumok, templomok, turisztikai látványosságok, amelyek azt mutatják meg, hogy nem csak Budapesten vannak szép és kiemelkedő építészeti teljesítmények.

A dégi Festetics-kastély - A Veszprémi Sportuszoda és a dunakeszi nyíltvízi evezős központ - A majki kamalduli remeteség - Kicsi, nagy, még nagyobb - Az egri Bazilika - A Szegedi Móra Ferenc Múzeum és Vár - A hódmezővásárhelyi Tornyai János Múzeum - Az ópusztaszeri Gyógynövényház-Monostorkert - Látogatóközpontok a természeti és kulturális örökség bemutatására - A debreceni Csokonai Színház

Az egész napos online „kiránduláson” megismerhetünk az elmúlt évekből számos újabb meghatározó nagyberuházást, és folyamatban lévő projekteket is górcső alá veszünk. Neves építész előadóink segítségével nyerhetünk bepillantást e meghatározó épületek tervezési és megvalósulási folyamatába.

Garaguly Kinga, Icomos díjas, MÉK Nívódíj-jelölt, Média Építészeti Díj, Index közönségdíjas, okleveles építészmérnök, műemléki szakértő, Kiss Szabolcs, okleveles építészmérnök, Kovács Péter DLA, Ybl Miklós- és Pro Architectura díjas építész, Máté Zsuzsanna, építész vezető tervező, Patartics Zorán, Ybl Miklós- és Pro Architectura díjas építész, publicista, Rudolf Mihály DLA, Ybl díjas építész, az MMA rendes tagja, Sipos György, Vedres István díjas építész, felelős tervező, Prof. Vasáros Zsolt DLA, Ybl-díjas építész, vezető tervező, Vesmás Péter, Ybl díjas építész, felelős tervező és Vesmásné Zákányi Ildikó, Vedres István díjas építész, felelős tervező a túravezetők.

A témához kapcsolódó alkalmazástechnikai előadások rendhagyó módon szintén kifejezetten vidéki nagyberuházásokat, konkrét megvalósult példákat bemutatva bővítik a hallgatók szakmai tudását. Ebben Farkas Imre, okleveles gépészmérnök, okleveles épület-fenntartási és felújítási szakmérnök (Dörken), Forró Sándor, építészlátogató, projektfelelős (PREFA), Hargitai Zsolt, építészmérnök (Roto), Hovanecz Gergely, szaktanácsadó, termékreferens (Ejot), Rácz István, okleveles építész (Bauder) lesznek segítségünkre.

A nagysikerű konferencia rögzített előadásaiból összeállított továbbképzés 2024. december 31-ig online is elvégezhető.

FIGYELEM, FONTOS TÁJÉKOZTATÁS!

Tartalmilag és a tesztkérdések vonatkozásában a képzés megegyezik a 2021/76 törzsszámon nyilvántartott képzéssel! KÉRJÜK, AKI EZT MÁR KORÁBBAN SIKERESEN ELVÉGEZTE, NE TÖLTSE KI ÚJRA A TESZTET, MERT A KAMARA NEM FOGJA JÓVÁÍRNI A KREDITET.

A KÉPZÉS ELVÉGZÉSÉNEK FOLYAMATA ÉS FELTÉTELEI

A szakmai továbbképzés előadásainak megtekintése és akár az ellenőrző teszt kitöltése továbbra is ingyenes.
Utóbbi tudáspróbát ajánljuk hallgatók számára is!

2022. január 28-tól KREDITPONT MEGSZERZÉSE, A SZAKMAI TOVÁBBKÉPZÉS ELVÉGZÉSÉT IGAZOLÓ DOKUMENTUM KIÁLLÍTÁSA, A SIKERES TESZTKITÖLTÉS ÉS A RÉSZVÉTELI DÍJ BEFIZETÉSE UTÁN TÖRTÉNK.

A részvételi díj minden webinárium formájában elvégezhető képzésünk esetén 2024. február 1-től bruttó 5 000,- Ft (3 937 Ft+ÁFA).

Továbbképzési pont igénylése esetén, kérjük regisztráljon és hozza létre fiókját az alábbi linken: 

gomb fiok

A regisztrációt követően a jövőben nyomon tudja követni az Ön által már elvégzett képzéseket és fiókjába belépve egyszerűen tud jelentkezni képzéseinkre.

Képzéseinkre az alábbi linken tud jelentkezni:

gomb jelentkezes

Majd töltse ki az ellenőrző tesztet!

A díj beérkezése után a rendszer számlát küld a megadott e-mail címre, és a teszt sikeres kitöltése után a továbbképzési pont megszerzését igazoló dokumentum is e-mailben érkezik.

A teszt esetleges sikertelen kitöltéséről munkatársunk értesítést küld. Ebben az esetben a teszt újbóli költése térítésmentes, a teszt elején kérjük jelölje, hogy „ismételt kitöltés”!

A rendszer részben automatizált, részben bizonyos pontokon munkatársunk személyesen közreműködésével irányított és ellenőrzött.

Kérjük, segítse munkánkat és a folyamat gördülékenységét azzal, hogy mindenhol szabályosan jár el és adatait pontosan adja meg! Köszönjük!

A tesztek kiértékelését és a kamarai igazolások kiküldését a kitöltéstől számított 20 munkanapon belül vállaljuk.

Ez gyakran sokkal előbb megtörténik, de kérjük, gondoljon arra, hogy a párhuzamosan futó 6-8 képzéshez kapcsolódóan havonta több száz teszt kitöltését ellenőrizzük és adminisztráljuk, így nehézséget okoz soron kívüli kérések teljesítése. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Az adatkezeléssel kapcsolatos információkat és Általános szerződési feltételeket az alábbi linken éri el.

További információ kérhető:

Báder-Urbán Andrea, továbbképzési referens

Mobil: +36 70 850 5788

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

A videokat megtekintheti 31 31

gomb teszt

 

  Támogató partnerek

bauder

 

 

doerken CMYK

 

ejot logo vector 01

  

roto     

INFORMÁCIÓK