Jó és rossz példák a tetőn és homlokzaton- megújuló enegiaforrások

Ősszel folytatódik! ÉMSZ ÉPÍTÉSZ SZAKMAI NAPOK
MÉK 3 pont (MÉK 2019/57)
2019. szeptember-november

SZAKMAI TOVÁBBKÉPZÉS ÉPÍTÉSZEKNEK ÉS KIVITELEZŐKNEK FÓKUSZBAN A TETŐÉPÍTÉS ÉS SZIGETELÉS A BME Épületszerkezettani Tanszék és az ÉMSZ
(Épületszigetelők, Tetőfedők, Bádogosok és Ácsok Magyarországi Szövetsége) közös szervezésében a Regionális Szakmai Napok sorozat 2019 őszén is folytatódik több vidéki nagyvárosban.

SZAKMAI TOVÁBBKÉPZÉS ÉPÍTÉSZEKNEK ÉS KIVITELEZŐKNEK FÓKUSZBAN A TETŐÉPÍTÉS ÉS SZIGETELÉS

A BME Épületszerkezettani Tanszék és az ÉMSZ (Épületszigetelők, Tetőfedők, Bádogosok és Ácsok Magyarországi Szövetsége) közös szervezésében a Regionális Szakmai Napok sorozat 2019 őszén is folytatódik több vidéki nagyvárosban. A tematika ezúttal két fő téma köré rendeződik.
• Megvalósult projektek - jó példák, rossz példák Magyarországról és külföldről
• Megújuló energiaforrások felhasználásához kapcsolódó műszaki megoldások A továbbképzésen elismert egyetemi professzorok előadásai mellett hangsúlyosan szerepelnek megvalósult projektek kivitelezőinek bemutatói – hiszen ezekből is sokat tanulhatunk. Természetesen nem maradhatnak el a gyártó cégek műszaki megoldásait és újdonságait taglaló hozzászólásai, akikkel természetesen lehetőség kínálkozik a személyes konzultációra is.
Helyszínek és időpontok:

Hamarosan frissítjük a hírt!
09/ 26 Budapest
10/ 03 Győr
10/ 10 Zalaegerszeg
10/ 17 Miskolc
11/ 07 Kecskemét
11/ 14 Szeged
11/ 21 Gödöllő

 

SZAKMAI STRATÉGIAI PARTNER: ÉPÍTÉSI VÁLLALKOZÓK ORSZÁGOS SZAKSZÖVETSÉGE

További információ és jelentkezési feltételek: Kattintson ide!