previous arrow
next arrow
Slider

Magyarország szép 4.0 – Föld, múlt, jövő „Barangolás” Magyarország meghatározó épületei között

450x300 webinarium Mo szep

Magyarország szép 4.0 – Föld, múlt, jövő
„Barangolás” Magyarország meghatározó épületei között

Időtartam: kb. 6,5 óra előadás
MÉK 3 pont (2022/33)

A Magyar Állami Opera – A komáromi Csillag Erőd és I. Rákóczi György ágyúöntő műhelye Sárospatakon - A füzérradványi Károlyi-kastély – A soproni Média Értési Központ - A Gyulai Almásy-kastély – A debreceni Forest Offices Debrecen és a debreceni Innovációs Központ – A kaposvári négycsillagos szálloda - Az élhető Acélváros

Népszerű sorozatunk negyedik állomásán a „Föld, múlt, jövő” hármasa köré építve szemlézzük Magyarország meghatározó épületeit, amelyek kiemelkedő építészeti teljesítmények és a környezetükre is nagy hatást gyakorolnak.

Magyarország szép 3.0 – Víz, idő, környezet - „Kirándulás” Magyarország meghatározó épületei között

450x300 webinarium Mo szep

Magyarország szép 3.0 – Víz, idő, környezet

„Kirándulás” Magyarország meghatározó épületei között

Időtartam: kb. 5 óra előadás
MÉK 3 pont (2021/213)

Magyar Zene háza – Matild Palace – Aquaticum Strandfürdő – Lepencei Strand – Parametrikus építészet – Veszprémi Sportuszoda – Szent Gellért Csarnok – Bárány István Uszoda

A Magyar Építőművészek Szövetségének védnökségével életre hívott, 2023. február 28-ig elvégezhető képzésen ezúttal olyan épületeket szemlézünk, ahol az energia- és főleg a vízhasználat kifejezetten fontos szerepet tölt be az üzemeltetés kérdései között.

Magyarország szép 2.0 - Online kirándulás a vidéki Magyarország meghatározó épületei között

450x300 webinarium Mo szep

Magyarország szép 2.0

Online kirándulás a vidéki Magyarország meghatározó épületei között

Időtartam: kb. 6 óra előadás
MÉK 3 pont (2021/76)

Konferencia online és személyes részvétellel

A 2021. május 5-i konferencia alatt számos elismerő szót kapott minden bemutatott projekt, minden előadó munkája, sőt kifejezett jelzéseket kaptunk már a nap során, hogy folytassuk a vidéki épületek közötti barangolást. Így hát megtettük! A 2021. szeptember 15-én második alkalommal életre hívott rendhagyó témájú konferenciát a Magyar Építőművészek Szövetsége védnökségével  rendeztük meg. Az élőben közvetített továbbképzés rögzített előadásait tekinthetik meg.

INFORMÁCIÓK