previous arrow
next arrow
Slider

Teljesítménykiírások készítése a FAPEDIT online asszisztens segítésével

448x298 Fapedit Slider

A Fapedit teljesítménykiírás készítéshez használható online segédprogram, amelynek használatával az építész rövid idő alatt, naprakész adatbázisból készítheti el a terv kötelező részét képező anyagkiírást.

Időtartam: kb. 6 óra előadás
MÉK 1,5 pont (2021/45)

A 2013 óta létező, a beépítendő építőanyagok műszaki teljesítményének meghatározását szabályozó 275/2013. (VII. 16.) Korm. Rendelet alapján a tervező feladata az építéshez általa felhasználni javasolt építési termékek műszaki specifikációjának meghatározása (CPR Rendelet). A 2021-ben 6 órásra bővített képzésben videók segítségével, a szabályozási háttér áttekintésén túl, konkrét példákon tekinthető át, hogyan készülhet a Rendelet szerinti teljesítménykiírás.

Variációk homlokzatra. Az üveg hatékony alkalmazása az építészetben

Guardian webinarium kiskep 20210401

 Variációk homlokzatra

Az üveg hatékony alkalmazása az építészetben
Online továbbképzés

2022. február 28-ig elvégezhető továbbképzés.

Időtartam: közel 6,5 óra előadás
MÉK: 2 pont (2021/24)

Ma már nem fordulhat elő, hogy egy üveghomlokzattal tervezett épület ne legyen a kor kihívásának megfelelően energiatakarékos. Függően annak rétegfelépítésétől, nagyságától, fény- és hőtechnikai tulajdonságaitól az alkalmazott üveg alapvetően meghatározza az épület energiahatékonyságát és természetesen az esztétikai megjelenését is.

Kortárs formák a tetőn.                                                            


448x298 Bauder webinarium nezokep

Korszerű műszaki megoldásoktól a hasznosított zöldtetőkig, lapostetők és magastetők építése ma és holnap.

2022. február 28-ig elvégezhető továbbképzés.

Időtartam: közel 7 óra előadás
MÉK: 1,5 pont (2021/10)

A képzés célja lapos és magastetők esetén a figyelmet a gyakran elkövetett hibákra irányítani, valamint ajánlásokat adni ezek elkerülésére a tető teljes rétegrendjének kialakítását górcső alá véve (szigetelés, tetőáttörések, tetőburok). A lapostetők témájának feldolgozása során nem mehetünk el a jövő tetőivel szembeni elvárások áttekintése mellett sem. Vízió a napenergiát hasznosító zöldtető! 

Innováció az előregyártásban– Műszaki megoldások előregyártással 3.0

 leier slider mutaciok 2021 webinarium nezokep

Épületszerkezetek, tervezés, kivitelezés, magyar és nemzetközi projektek tapasztalatai alapján

2021. december 31-ig elvégezhető, bővített továbbképzés.

Időtartam: közel 7 óra előadás
MÉK 2,5 pont (2021/9)

Az elmúlt években az épületenergetika mellett fókusztémává vált a kihívás, amelyet a munkaerőhiány, és sokszor az időhiány okoz. Az építésgazdaság dinamikusan változó igényei – mind a kapacitást, mind pedig a technológiát tekintve – a gyártóktól és gyakorlati szakemberektől is a legmodernebb, és minél gazdaságosabb, minőségi alternatívák folyamatos keresését igényli.

Homlokzat – I.modul

2021 baum slieder buildrendez 450X300px nezokep I modul
Homlokzati hőszigetelés, homlokzatképzés korszerű anyagokkal, színdinamika 

Új előadásokkal bővült a Baumit Kft. dorogi központjában 2020 május 29-én rögzített továbbképzés, amely 2021. december 31-ig elvégezhető.

Elkezdődött a visszaszámlálás a 2021-ben élesedő új, szigorúbb épületenergetikai szabályozás életbe lépéséig. Pár hónapja van az építészeknek, tervezőknek és kivitelezőknek felkészülni a fenntarthatóság érdekében uniós szinten szigorított szabályozásnak való megfelelésre.
A komplex szemléletű szakmai nap, mely a képzés I. modulja, remek lehetőséget kínál a naprakész ismeretek szerzésére, nem csak az épületenergetika témájában!

Homlokzat – II. modul

2021 baum slieder buildrendez 450X300px nezokep II modul

Felületképzés korszerű anyagokkal bel- és kültérben, homlokzat felújítások, műemléki felújítások, aljzatképzés

Új előadásokkal bővült a Baumit Kft. dorogi központjából, a 2020. szeptember 29-én rögzített webinárium, amely 2021. december 31-ig elvégezhető.

A bővített I. modul után, amely homlokzati hőszigetelés, homlokzatképzés korszerű anyagokkal, színdinamika témákban nyújtott komplex ismereteket, a II. modul a korszerű anyagokkal bel- és kültérben történő felületképzést, a homlokzatok felújítását, valamint kiemelten a műemléki felújításokat és az aljzatképzést veszi fókuszba.

INFORMÁCIÓK