previous arrow
next arrow
Slider

Variációk homlokzatra. Az üveg hatékony alkalmazása az építészetben

Guardian webinarium kiskep 20210401

 Variációk homlokzatra

Az üveg hatékony alkalmazása az építészetben
Online továbbképzés

2022. február 28-ig elvégezhető továbbképzés.

Időtartam: közel 6,5 óra előadás
MÉK: 2 pont (2021/24)

Ma már nem fordulhat elő, hogy egy üveghomlokzattal tervezett épület ne legyen a kor kihívásának megfelelően energiatakarékos. Függően annak rétegfelépítésétől, nagyságától, fény- és hőtechnikai tulajdonságaitól az alkalmazott üveg alapvetően meghatározza az épület energiahatékonyságát és természetesen az esztétikai megjelenését is.

Kortárs formák a tetőn.                                             

448x298 Bauder webinarium nezokep

Korszerű műszaki megoldásoktól a hasznosított zöldtetőkig, lapostetők és magastetők építése ma és holnap.

2022. február 28-ig elvégezhető továbbképzés.

Időtartam: közel 7 óra előadás
MÉK: 1,5 pont (2021/10)

A képzés célja lapos és magastetők esetén a figyelmet a gyakran elkövetett hibákra irányítani, valamint ajánlásokat adni ezek elkerülésére a tető teljes rétegrendjének kialakítását górcső alá véve (szigetelés, tetőáttörések, tetőburok). A lapostetők témájának feldolgozása során nem mehetünk el a jövő tetőivel szembeni elvárások áttekintése mellett sem. Vízió a napenergiát hasznosító zöldtető! 

„Barátságban az építészet és a gépészet” Építészeti tervezés az épületgépészetre tekintettel – 2021 után

450x300 Baratsagban az epiteszet a gepeszettel

Online továbbképzés a 2020. szeptember 8-án, Budapesten rögzített előadásokból, amely 2021. szeptember 30-ig elvégezhető.

Időtartam: kb. 3,5 óra
MÉK: 1,5 pont (2020/81) 

Tervezőként hogyan biztosíthatjuk, hogy a kivitelezési kompromisszumok és hibák elkerülése mellett az épületgépészet könnyen és kényelmesen kerülhessen az épületbe, ezzel az épületenergetikát valóban hatékonyan szolgálhassa.
A ritkán érintett téma azokat az épületgépészeti kérdéseket járja körül, amelyekkel a tervezőnek és kivitelezési vezetőnek tisztában kell lennie.

Innováció az előregyártásban– Műszaki megoldások előregyártással 3.0

 leier slider mutaciok 2021 webinarium nezokep

Épületszerkezetek, tervezés, kivitelezés, magyar és nemzetközi projektek tapasztalatai alapján

2021. december 31-ig elvégezhető, bővített továbbképzés.

Időtartam: közel 7 óra előadás
MÉK 2,5 pont (2021/9)

Az elmúlt években az épületenergetika mellett fókusztémává vált a kihívás, amelyet a munkaerőhiány, és sokszor az időhiány okoz. Az építésgazdaság dinamikusan változó igényei – mind a kapacitást, mind pedig a technológiát tekintve – a gyártóktól és gyakorlati szakemberektől is a legmodernebb, és minél gazdaságosabb, minőségi alternatívák folyamatos keresését igényli.

Homlokzat – I.modul

2021 baum slieder buildrendez 450X300px nezokep I modul
Homlokzati hőszigetelés, homlokzatképzés korszerű anyagokkal, színdinamika 

Új előadásokkal bővült a Baumit Kft. dorogi központjában 2020 május 29-én rögzített továbbképzés, amely 2021. december 31-ig elvégezhető.

Elkezdődött a visszaszámlálás a 2021-ben élesedő új, szigorúbb épületenergetikai szabályozás életbe lépéséig. Pár hónapja van az építészeknek, tervezőknek és kivitelezőknek felkészülni a fenntarthatóság érdekében uniós szinten szigorított szabályozásnak való megfelelésre.
A komplex szemléletű szakmai nap, mely a képzés I. modulja, remek lehetőséget kínál a naprakész ismeretek szerzésére, nem csak az épületenergetika témájában!

Homlokzat – II. modul

2021 baum slieder buildrendez 450X300px nezokep II modul

Felületképzés korszerű anyagokkal bel- és kültérben, homlokzat felújítások, műemléki felújítások, aljzatképzés

Új előadásokkal bővült a Baumit Kft. dorogi központjából, a 2020. szeptember 29-én rögzített webinárium, amely 2021. december 31-ig elvégezhető.

A bővített I. modul után, amely homlokzati hőszigetelés, homlokzatképzés korszerű anyagokkal, színdinamika témákban nyújtott komplex ismereteket, a II. modul a korszerű anyagokkal bel- és kültérben történő felületképzést, a homlokzatok felújítását, valamint kiemelten a műemléki felújításokat és az aljzatképzést veszi fókuszba.

INFORMÁCIÓK