Magyarorszag_szep_6 - másolat
Magyarorszag_szep_6 - másolat
Magyarorszag_szep_6 - másolat
Magyarorszag_szep_6 - másolat
Magyarorszag_szep_6 - másolat
Magyarorszag_szep_6 - másolat
Magyarorszag_szep_6 - másolat
Magyarorszag_szep_6 - másolat
previous arrow
next arrow

Homlokzatképzés – felkészülés a 2020 utáni előírásokra

Ingyenes továbbképzések a Baumitnál
MÉK: 2 pont / alkalom (2019/69; 70)
2019. október

A Baumit korábban megrendezett, komoly érdeklődés övezte szakmai képzései megmutatták, hogy nagy igény van a 2020-ban életbe lépő új, szigorúbb épületenergetikai szabályozást körüljáró alkalmakra. A tervezők és kivitelezők körében régóta forró téma a 2021. január 1-től élesedő, a fenntarthatóság érdekében szigorított szabályozás.

A Baumit dorogi központjában 2019. október 1-jén és 8-án megrendezésre kerülő különálló, komplex szemléletű ingyenes szakmai napok remek lehetőséget kínálnak a naprakész ismeretek szerzésére, s nem csak az épületenergetika témájában!

2019. október első felében a Baumit Kft. ismét megrendezi a Homlokzatképzés – Felkészülés a 2020 utáni előírásokra című továbbképzést a Build Communication szervezésében, melynek során a homlokzat-és aljzatképzés, régi épületek felújítása, színdinamika, illetve a leggyakoribb hibák kerülnek terítékre a CPR, illetve a 2020-ban esedékes szigorodó szabályozás tükrében. Az építészek, műszaki ellenőrök és kivitelező szakemberek számára egyaránt hasznos információkat biztosító képzést gyárlátogatás – no meg a Pilis ölelésében fekvő komplexum festői környezete – teszi teljessé.
A két szakmai nap tematikája nem egymásra épül, így önállóan is hasznos továbbképzést jelentenek az érdeklődő építészek, felelős műszaki vezetők, műszaki ellenőrök, valamint a kivitelezés területén dolgozó szakemberek számára. Az előadásokat Kékesy Péter okl. építészmérnök, a Baumit Kft. alkalmazástechnikai vezetője tartja.

Helyszín: Baumit Kft. székhelye, Dorog, Baumit út 1. A helyszínre utazás egyénileg vagy a Baumit Kft. által szervezett, a III. kerületi Shop Stop parkolójából induló busszal lehetséges. Részletek az esemény honlapján…

A továbbképzési napok témakörei:

Első továbbképzési nap (2019. október 1.)
Téma: Felkészülés a 2020. utáni előírásokra: homlokzati hőszigetelés, homlokzatképzés korszerű anyagokkal, színdinamika.
Időpont: 2019. október 1. kedd 10.00-16.00-ig
Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 30. hétfő 10:00 óra vagy a létszám beteltéig

Második továbbképzési nap (2019. október 8., kedd)
Téma: Felkészülés a 2020. utáni előírásokra: felületképzés korszerű anyagokkal bel- és kültérben, homlokzat felújítások, műemléki felújítások, aljzatképzés.
Jelentkezési határidő: 2019. október 7. hétfő 10:00 óra vagy a létszám beteltéig

 

REGISZTRÁCIÓ

 

Várjuk sok szeretettel!
A rendező Baumit Kft. nevében a szervező Build-Communication csapata

INFORMÁCIÓK