Speciális előregyártott födémmegoldások az építész- és a mérnöki munka szolgálatában – gyárlátogatás a Leier győri üzemében

VEGLEGES gyarlatogatas kreativ 2020 Rajztábla 1 Rajztábla 1


Előregyártott fal- födémelemek, speciális megoldások: tervezés, gyártás, kivitelezés gyakorlati bemutató

Busz indul: 2020. szeptember 22. 8.15-kor, Budapest Kelenföldről
Utazás: egyénileg vagy a szervezők által biztosított busszal

A Budapestről induló kirándulás során a résztvevő szakemberek az utazás közben elméleti információkkal gazdagodhatnak az előregyártott fal- és födémelemek előnyeiről és felhasználhatóságáról. Az általános felhasználás mellett mára az olyan speciális, tervezői-, tartószerkezeti munkát, de akár a gépészeti kialakítást segítő műszaki lehetőségek is napirendre kerülnek, mint egy liftakna, erkélyelem, vagy a klímafödém tervezése és kivitelezése. Az előregyártásban rejlő lehetőségek sokszínűsége mellett arra is választ kaphatunk, hogyan jelenthet ez a technológia egyfajta megoldás a munkaerőhiányra.

 

 Nem mehetünk el az előregyártott betonelemek statikai kérdései mellett sem, illetve azok gazdaságossági szempontjait is górcső alá vesszük esettanulmányok bemutatásával.

A helyszínre érve a gyárlátogatás közben az építészek és a kivitelezésben dolgozó szakemberek megismerkedhetnek a Leier győri automata üzemében az előregyártott elemek tervezési kérdéseivel, majd a gyártási folyamatba is betekintést nyernek. A kivitelezés egyes kulcsfontosságú fogásaival a gyakorlatban is találkozhatnak. 

A szakmai programot követően helyszíni konzultációra nyílik lehetőség.

 

A tervezett program
8:00 -8.15 
Regisztráció és indulás Győrbe Budapest Kelenföldről, a szervezők által biztosított busszal, ahová a program után visszaérkezünk

 

Buszon elhangzó előadások

9:00 – 9:30

Az előregyártott elemek előnyei, műszaki megoldásai és az építőiparban tapasztalható munkaerőhiányra adott válaszai, valamint olyan speciális felhasználási területek, mint klímafödém, liftakna vagy erkélyelem – tervezői és tartószerkezeti kérdések.

9:30 – 10:00 

Az előregyártott elemekkel történő kivitelezés hibáinak elkerülése.

10:15 – 12:15 
Gyárlátogatás – az előregyártott elemek tervezési folyamata, gyártása, kivitelezése gyakorlati bemutatóval három csoportban: tervezőirodában, a gyárban és a gyár mellett kialakított gyakorlati bemutató területen kis csoportokban.

12:15 – 13:00
Szakmai konzultáció.

13:00 
Utazás Budapestre közben szendvicsebéd.

Várható érkezés legkésőbb 15.00 óra.


Részvételi díj:

A rendezvényen részt venni csak előzetes regisztrálás és előre utalás esetén lehetséges, hiszen csak így tudjuk biztosítani az ülőhelyet a buszon. A részvételi bruttó 3500 Ft, amelyet előreutalással szükséges rendezni. A díj tartalmazza a napi ellátás díját is. Kérjük, a részvételi díjat a Build-Communication Kft. K&H Bank Zrt-nél vezetett 10401093-50514853-48531000 bankszámlaszámra a rendezvényt megelőző napig átutalni. A rendezvényt megelőző napon történő utalás esetén kérjük, hozza magával az átutalási bizonylatot! A befizetett összegről a számlát a résztvevőknek a rendezvény napján, a helyszínen adjuk át.

A vírusveszélyre tekintettel a buszban biztosítjuk a távolságtartás lehetőségét, így a férőhelyek maximuma 35 fő. Biztosítsa helyét mihamarabb, amennyiben szervezett módon kíván a progtamon részt venni.

Regisztráció: https://docs.google.com/forms/d/1OjDUlGIrgaDE-Ll0sUHfpQiTClyYZ0QcTth2P5CGzh0/edit?usp=sharing