Mosdófelújítási lehetőség két pályázat között

 

A 2020 évi Várépítő pályázat indulásától független lehetőségre hívjuk fel azon gyermekintézmények figyelmét, akik mosdó felújítást terveznek. A Homeinfo évek óta elkötelezett támogatója a gyermekintézmények fejújítását segítő pályázatnak.  A 2020. január 17-19 között megrendezendő első Fürdőszoba Kiállítás szervezőiként éppen ezért úgy döntöttek, hogy a kiállítás apropóján is támogatás nyújtanak. 


A „pályázatközi” felajánlás során a homeinfo.hu partnere, a Csomiép Kft. AquaPanna  termékeket ajánlott fel, melyekre mindazok a gyermekintézmények pályázhatnak, melyek korábban már jelentkeztek a Várépítő Pályázatra. Az elnyerhető termékek: 10 tíz darab fehér színű toalett, azokhoz tartozó ülőke, illetve WC-papír tartó.

A toalett típusa: 1,06W702201 Molyöblítésű Álló WC 6l-es űrtartalommal, válaszható hátsó vagy alsó kifolyással. A toaletthez tartozik Arizona WC ülőke műanyag zsanérral  Duroplast anyagból, illetve WC-papír tartó.

A pályázás jelentkezési határideje: 2019. november 25.

Pályázási feltételek: a következő jelentkezési űrlap kitöltésével van mód pályázni a felajánlásra: https://forms.gle/Fc1NzaXoUKyfxQ6X6.

Ezt követően az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre három fotót várunk:

  • egyet a pályázó intézmény egészéről,
  • egyet a felújítandó mosdóhelyiségről,
  • egyet pedig az intézmény mindennapjairól (például gyermekrajzok, játszó gyermekek, stb.)

A képek minőségi elvárása: 1 Mb méret.
További feltétel a fenntartói nyilatkozat e-mailben történő továbbítása (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) olyan intézményektől, amelyek önálló gazdálkodásra nem jogosultak. Ehhez formanyomtatvány a következő oldalon található: https://varepitopalyazat.hu/wp-content/uploads/2017/07/Fenntartói-nyilatkozat_.pdf

Pályázat további menete: a beküldött képanyagokat a Várépítő pályázat Facebook-oldalán tesszük közzé, a nyertest közönségszavazással választjuk, tehát a legtöbb lájkot gyűjtött intézmény nyeri el a valós igénye szerinti, akar többszázezer forint értékű termékfelajánlást.
Szavazni 2019. december 3-ától, egy héten át lehetséges majd. A sorsolás indulásáról minden pályázót értesítünk.

A szavazás után nyerteseket hirdetünk, akik a kiállításon (BOK/Syma Csarnok, 1146 Budapest, Dózsa György út 1.), 2020. január 18-án (szombat) este vehetik át a nyereményre jogosító dokumentumot. 

Felhívjuk figyelmüket, hogy a pályázaton csak azok a jelentkezések minősülnek érvényesnek, amelyek minden feltételnek eleget tesznek. A meghirdetett pályázatnak nem képezi részét a kivitelezési/beépítési költség, illetve a termékek elszállítása, ezekhez tehát önerő szükséges.